Leipää saksalaisittain.
Säästäjän ruokablogi
Säästäjän ruokablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 l taikina,
  •  
  • Juuri
  • 2,4 l vettä
  • 4 dl maitoa
  • 20 kpl hapankorppua
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 2 l ruisjauhoja
  •  
  • Taikina
  • 3 rkl suolaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 dl siirappia
  • 3,6-4 l hiivaleipäjauhoja
  • 2 l ruisjauhoja
  • 2 pss kuivahiivaa
  • 3 rkl pomeranssinkuorta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.