Naan leipä on Intialainen pannuleipä, jota on todella helppo valmistaa myös itse. Naan leipä on parhaimmillaan tuoreena, mutta sopii myös pakastettavaksi
K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. -. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Piti kokeilla tällaistakin iltapalaversiota. Taikina on sama kuin mitä itse käytän pizzaa tehdessä. 2dl vettä2rkl öljyä1rkl sokeria1tl suolaa5dl vehnäjauhoja2tl kuivahiivaa
Juuri tuontyyppisen leivän ohjetta olen kaivannut, tytär kun syö vain gluteenitonta ruokaa. Itsekin tykkään leivästä, joka ei mitään höttöä ole (vaikka paistotuore patonki on vain niin ihanaa
T. ä. m. n. a. u. i. e. r. s. p. t. l. ö. y. A. B. g. k. j. J. o. O. h. v. f. S. ,. M. V. F. 5. d. 1. 2. /. (. ). +. K. ". R. -. 4. 0. L. Ä. H. 6. 7. 3. E. N. P. ♥. i l. d l. t l
Peitä löyhälti tuorekelmulla ja anna elvätä puoli tuntia. Suosittelen tämän sekoittamista illalla valmiiksi, näin leipä valmistuu yön aikana ja aamulla saat tuoretta ja lämmintä leipää
A. j. a. t. u. s. ä. h. n. p. i. r. k. v. l. m. e. y. d. P. o. -. K. ,. ö. H. L. J. g. (. /. ). M. T. V. 1. 2. 3. b. 4. 0. f. S. x. c. 7. 5. °. C. E. D. / l. d l. g )
Itse taikinan teko ei vie aikaa juuri ollenkaan, mutta hätäsemmille tuo kohotusaika voi olla turhan pitkä Kannattaa tehdä taikina illalla ja paistaa aamulla
Ja jottei resepti ja postaus menisi liiaksi terveysintoiluksi, suosittelen lisäämään leipätaikinaan pari ruokalusikallista siirappia, joka tuo leipään ihanaa makua (siirappi ei kuitenkaan pakollinen)
Vihdoin on tämän superhyvän leivän vuoro päästä blogiin. Sain reseptin jo kymmenisen vuotta sitten ystävältäni, joka siihen maailman aikaan toimi edelläkävijänä ja jo bloggasi juurikin näitä ihania leipäreseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.