) Sämpylät olivat päältä rapeakuorisia ja sisältä ihanan pehmeitä. Olin viime viikonloppuna ystäväni luona iltaa viettämässä ja päädyimmekin sitten juhlimaan aamuun saakka
Lisää vesi ja sekoita, kunnes hiiva on liuennut. Pane sämpylät leivinpaperille pellille. Lisää öljy, suola, hiutaleet, leseet ja suurin osa jauhoista (säästä vähän leipomiseen)
E. n. m. u. i. s. t. a. k. e. o. l. r. j. ä. p. y. ö. ,. v. h. Y. d. 2. g. 1. 6. J. (. ). K. T. à. M. 5. -. 0. %. F. b. H. 3. V. L. '. C. P. S. I. 7. ) l. t l. d l
Aamulla on niin mukavaa, kun vain saa laittaa sämpylät pellille ja päästä herkuttelemaan heti tuoreilla sämpylöillä ja saa laittaa sitten muut uuniruoat lämpimään uuniin muhimaan
Leivo sämpylätja jätä vielä hetkeksi liinan alle kohoamaan. Sämpylästä tulee mukavan mehukas ja muhkea, mutta kuitenkin samalla sisällä on vähän rousketta hampaille
Olipas helpot ja hyvät sämpylät tai pienet leivät (Kiitos Sikken ohjeesta). Ei se edelleenkään noussut kuten kuvittelin, mutta kun oli laitettava leivät paistumaan, että ehtisivät, ei muuta kun lusikoimaan takina kuuteen kekoon pellille ja kuumaan uuniin
Vaivaton resepti, jolla saa pehmeitä ja rapeakuorisia sämpylöitä. Sämpylät ovat parhaimmillaan heti paistamisen jälkeen, mutta olivat vielä yhtä hyviä seuraavanakin päivänä lämmitettynä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.