Eilen oli surkea keli, mutta onneksi se iltaa kohden parani ja pääsi jotain ulkonakin tekemään. Raidoitus meni leikkaukseen nähden väärinpäin javiivoja olisi pitänyt vetää toiseenkin suuntaan (ajatuskatkos), mutta hyviä niistä tuli
Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Vuotuisena vakiona yksi luokka saa rakentaa kammokujan, Tapanilan version Lintsin kummitusjunasta. Neiti kuitenkin halusi viedä jotain, ja hoiti leipomisen kokonaan itse
T. e. i. n. p. ä. s. k. m. a. g. o. j. u. t. ,. r. f. h. M. l. v. (. d. ). y. R. S. A. P. b. L. C. -. 2. E. ö. N. 1. 0. ½. V. 6. c. x. 3. 5. J. d l. t l
Hän teki niitä brunssille siitä syystä, että olimme popsineet vastaavia herkullisia pötköjä Torontossa, ja rakastuneet niihin syvästi (brunssi koostui muutenkin reissumme aikana syödyistä sapuskoista)
T. e. i. n. t. o. s. a. v. k. l. p. u. ä. ,. j. m. r. S. y. d. K. h. 2. 0. g. 5. 1. ½. -. 3. P. ö. L. V. A. (. Ø. c. ). 8. /. 7. 4. M. 6. Y. N. I. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.