45 cm
piirasvuoka. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitten n. puolet vehnäjauhoista, joihin olet sekoittanut leivinjauheen ja sekoita. Lisää sitten maito ja tämän jälkeen loput jauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi sulatettu, vähän jäähtynyt voi ja sekoita taas sen verran, että taikina on tasaista. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan tai pienelle leivinpeltille.Sekoita keskenään täytteen ainekset ja ripottele taikinapohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.Nypi sekaisin muruseoksen ainekset ja ripottele seos raparperien päälle.
-. -. -. T. ä. m. i. h. a. n. r. p. e. k. o. j. I. s. d. t. l. v. ,. K. y. u. O. 4. 0. g. (. 6. 5. ). 2. ö. 1. ¾. M. 8. V. S. L. P. c. 3. t l. d l. k g
-. -. -. T. a. r. u. n. i. k. t. b. l. o. g. s. e. y. h. v. ä. p. j. m. ,. d. P. /. V. M. ö. S. f. +. K. 4. 1. 2. 0. Y. 7. 5. 3. L. ½. R. (. ). J. d l. t l
Nauti vaniljakastikkeen- tai jäätelön kera. Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
puolukoilla alkuperäisen Lämmöllä tehtyä -blogin tapaan piirakkavuoassa. Juhannusvieraamme saivat Spinny -pullien lisäksi maistettavakseen tätä ihanan pehmeän makuista raparperipiirakkaa, jonka tein 20cm irtopohja vuoassa, vinkin sain täältä
kerma-maidon sijaan pelkkää kermaa kun purkki oli vanhentumassa. Sekoita kaikki pohjan kuivat ainekset kulhossa keskenään ja lisää kulhoon kerma-maito, munat sekä sula voi
Helppo Raparperipiirakka. Ripottele muruseos raparperien päälle ja nosta piirakka uuniin noin 25-35 minuutiksi. Sprinkle over and bake in the oven for 25-35 minutes
Nyt olisi tarjolla aikalailla perinteistä raparperipiirakkaa. Ainoa asia, mikä ei ehkä ihan perinteiseen sovi on se, että kuorrutteessa on valkosuklaata
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.