H. e. i. S. l. o. n. k. u. ä. t. y. s. m. a. ,. p. v. L. -. h. j. K. r. d. ). A. ö. R. M. (. O. V. 1. 0. g. 4. 5. ½. P. 2. 3. J. 6. 7. c. 8. T. u l. t l. d l
J. a. N. u. h. r. j. g. f. å. t. e. ä. l. i. p. d. n. m. ö. v. o. c. s. k. b. ). S. L. F. ". ,. 1. 6. V. y. T. 4. 2. 0. 7. I. K. E. O. H. -. R. D. G. B. (. x. 5. P. M. 3. A. C. è. û. é. ) g. c m
Ruotsinkielinen reseptilappu tipahti sopivasti kansion välistä ja suklaata löytyi kaapista, joten tänään siis leivottiin pellillinen tätä runsassuklaista herkkua
M. o. i. k. a. P. t. ä. n. l. u. h. v. e. s. d. p. m. j. K. L. ,. r. ). D. O. V. y. -. 1. 6. 9. 7. €. T. ö. J. E. g. 3. 0. 5. 2. 4. c. (. z. H. S. f. u l. d l
Oman maun mukaan, eli jos haluaa enemmän suklaafudgea näkyviin, niin rajoittaa koristelun kanssa ja jos on sokerihullu, niin kaataa vaan kaikki tähän päälle (kuten kuvassa on tapahtunut
4 ruissihtileipää - 4 rågsiktskakorLeilan ruissihtileivät 50 g voita 0. Sulata voi kattilassa ja lämmitä se oliiviöljyn, maidon, siirapin, suolan ja leipämausteen kanssa 45-50 asteiseksi
Tätä naapurimaidemme vajetta tuli paikkaamaan, onneksi, uudet rakkauteni Leila Lindholm (kuvat Leilan kirjasta), Puutarhaperjantai (joka ei kuitenkaan tule perjantaisin), Keittiössä tuoksuu ruoka (jonka viime jaksossa piipahti Frank-maajussi
P. r. o. v. a. d. e. g. ö. L. i. l. s. h. n. -. c. k. t. y. f. j. u. m. ä. ). M. å. D. J. b. p. G. T. N. ,. O. H. 2. 5. 1. é. (. 0. ½. 3. 6. 4. %. V. F. x. /. S. K. d l. k p
Vatkaa valkuaiset suolan kanssa vaahdoksi. maanantai 4. marraskuuta 2013. Tiramisu a´la Leila Lindholm. Muutama viikko sitten Leila Leipoo-ohjelmassa Leila teki omien sanojensa mukaan maailman parasta tiramisua
Eilen Mimmin keittiössä leivottiin koko päivä, ihan kun ennen vanhaan. Sitten olikin kyllä rätti-poikki olotila iltasella, mutta onpa pakastinkin pullollaan niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia
Tätä reseptiä markkinoidaan tekstillä "paras porkkanakakun ohje". Jos ei muuta, niin on tämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.