2. 2. 2. 2. 2. 2. E. i. l. e. n. a. h. d. t. v. o. p. s. m. ,. k. u. ä. r. O. ö. y. j. T. ). H. (. -. A. V. B. P. 3. 0. g. b. J. M. 5. /. 1. %. w. c. 4. q. K. L. U. N. S. g /. d l. t l
100g voita1dl sokeria2 kananmunan keltuaista1tl leivinjauhetta1tl vanilijasokeria2dl vehnäjauhoja0,5dl mantelijauhetta (tai 2,5dl vehnäjauhoja)Täyte. 2 kananmunan keltuaista0,5dl sokeriaVaahdota huoneenlämpöiset rasva ja sokeri. Paista 200-asteessa uunin alimmalla tasolla tai uunin pohjalla n. 2 kananmunan keltuaista. 2dl vehnäjauhoja. 2,5dl vehnäjauhoja. 2 kananmunan keltuaista. 200-asteessa uunin alimmalla tasolla tai uunin pohjalla n
Perinteisistä jouluruuista mun ehdoton suosikki on lanttulaatikko. Se on niin hyvää, että voin syödä sitä monta päivää peräkkäin ja yhdistellä vaikka mihin muihin ruokiin
38 x 25 cm uunipellille, koosta riippuen n. 24-30 palaa. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja ruisjauhoilla). 125 g voimakasta Koskenlaskijaa pieniksi kuutioiksi pilkottuna. Paista piirakkaa uunin alatasolla 200 asteessa n. 24-30 palaa. 1/2 annosta. 125 g voimakasta Koskenlaskijaa pieniksi kuutioiksi pilkottuna
200 g voita. 2 dl sokeria. 2 rkl kardemummaa. 2 tl suolaa. Itse pidän kookkaista pullista ja niitä tulee tästä määrästä noin 20 kpl, mutta toki voit tehdä pienempiäkin. Paista 200 asteessa noin 10-12 minuuttia. 200 g voita. 2 dl sokeria. 2 rkl kardemummaa. 2 tl suolaa
Laita leivinpaperi irtopohjavuoan(24-26cm) pohjalle ja leikkaa yli menevä paperi pois. 2. Meidän takapihalle on ilmestynyt vattu puska, josta sain kerättyä tosi paljon vadelmia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.