L. ä. t. y. n. a. i. v. s. u. o. h. e. j. ,. l. k. r. m. M. d. S. R. O. (. K. ). 1. 3. p. ". 0. ö. J. E. 2. P. U. 7. T. -. I. N. A. 5. /. V. H. b. g. d l
ohukaiset tai räiskäleet. Samapa se miten niitä kutsuu, mutta hyviä ne kuitenkin ovat. ) Tämä ohje löytyykin jo blogistani, mutta lisään sen nyt kuvilla varustettuna
Onko sinulla tummuneita banaaneita kaapissa. Kokeileppas näitä. Meillä näistä tykättiin kovastikkin. Minä paistelin (amerikkalaiset banaani-) pannukakut ohukaispannulla, mihin mahtuu aina 7 kerralla paistumaan
) letut molemmin puolin. Nämä letut kannattaa paistaa aika pieninä, jotta ne pysyvät kasassa. Älä paista liian kuumalla pannulla, oikea hetki kääntää letut ovat kun niiden pintaan alkaa muodostua pieniä ”reikiä”, käytä litteää lastaa lettujen kääntämiseen
Tällä ohjeella tuli upeat rapsakat letut - eikä yhtään maitoa. niinhän siinä kävi, että vatta huuta lettua ja sitte kun alat tekemään ni hupsista keikkaa, ei olekaan tilkan tilkkaa maitoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.