Se on kevyt kesäjuoma, joka virvoittaa mukavasti kuumalla säällä ja häätää janon tiehensä. Teemme täällä Casa Vivassa sangriaa melkein joka päivä näin alkukesästä
Onko siitä tosiaan jo yli vuosi, kun tein ystävilleni espanjalaisia tapaksia jasangriaa. Tarkoituksena oli syödä "kevyesti pikkupurtavia" lauantai-iltana, jotta jaksamme viettää iltaa vähän pidempäänkin
Kerää porukka koolle ja kaada kannuun sangriaaja pyydä seuraksesi ulos. Paella on espanjan, Valencian alueelta lähtöisin oleva ruokalaji ja heti alkuun se on saanut nimensä valmistustavasta
Olin ensin aikeissa tehdä sangriaa lähestyvän Espanjan matkamme kunniaksi, mutta pyörsin puheeni viime hetkellä, koska mieleni teki sittenkin jotain uutta
Sangriaa. Jos arvon lukija on ihmetellyt, miksei minulta ole viimeiseen vuoteen tullut uusia päivityksiä, johtuu se siitä että menetin makuaistini sairaudelle viimeisen vuoden aikana
punainen lanka – salsaa, värikkäitä koristeita, punaisia kukkia, sangriaa, tapaksia ja lisää salsaa. Pari viikkoa sitten juhlittiin mun kolmekymppisiä ystävien ja kavereiden kanssa salsateemalla meidän kotona
Jännitin viimeiseen asti pysyisikö sateet ja isot pilvet poissa taivaalta, ja onneksi niin kävi. Teimme herra Longfieldin kanssa viimesyksyisille kolmekymppisilleni tosi hyvää alkoholillista sangriaa, jonka reseptiä vilkaisin suunnitellessani alkoholitonta versiosta tästä kesäistä juomasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.