s. i. n. ä. e. t. a. o. T. m. h. r. k. u. l. v. j. p. y. b. g. L. c. ,. ö. J. d. A. ". B. H. f. 1. 4. 0. 8. 3. V. E. 2. 5. 6. -. 7. 9. K. N. S. (. ). i l
Viikonloppuna meillä kävi vieraita ja sain hyvän syyn loihtia herkullisia juhlaleivonnaisia. Joulutohinoista oli jäänyt pussillinen sahramia kaapin pohjalle, ja kun kaappi-inventaariota tehdessäni löysin käsiini tuon maustepussin, alkoi mielessäni kehittyä heti ajatus sahraminkeltaisesta juustokakusta
Brookies – maailman paras suklaakeksi. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Ennakkoluulotkin sai heittää romukoppaan – kakku oli herkullista. Suolaa (erityisesti suosittelen ruususuolaa) ei kannata unohtaa – se tasapainottaa taatelia ja korostaa
Sulata kookosöljyä ja sekoita kaikki päällisen ainekset sekaisin laitteella ja levitä kakun päälle. Olen jo pitkän aikaan ollut kiinnostunut kaikenlaisten terveellisten ja raaka herkkujen leivonnasta
Hyviä kirjoja on hiljattain ilmestynyt haasteen tueksi, etnisistä keittiöistä löytyy paljon kasvisherkkuja – niistä lisää seuraavissa blogipäivityksissä
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.