Tein lapsille lihapiirakkaa iltapalaksi. Olen syönyt tätä itsekin kauan, kauan sitten viimeksi. Tämä kannattaa maustaa huolellisesti, koska taikina ja riisi miedontavat piirakan makua
Klassinen ja jopa retro levylihapiirakka. Meillä on syöty lihapiirakkaa tai levylihapiirakkaa tai peltilihapiirakkaa niin kauan kuin muistan, niin mummoni kuin äitini tekemänä
Viime aikoina on paljon kirjoitettu blogeissa levylihapiirakasta. Mutta Bengt on oikeiden lihapiirakoiden eli öljyssä keitettyjen lihiksien, vanhalta nimeltään keitinpiirakoiden, ystävä
Itse olen tykännyt tehdä niin perinteistä levylihapiirakkaa kuin kolmiomallisia pasteijoita vaikka kinkkutäytteellä tai tuorejuustolla tuunatulla jauhelihatäytteellä
Äitini on tehnyt levylihapiirakkaa kahdeksankymmentäluvulta saakka. Perinteisen jauheliha-riisiversion lisäksi meillä on tehty yhtä lailla reseptistä lohiversiota, jonka väitän olevan jopa parempaa kuin klassinen lihaisa versio
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.