Lietolaista kvinoaa lisukkeeksi ja leivontaan
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4-6 hengelle Ainekset:
  • 2 1/2 dl Quinua
  • 5 1/2 dl Vettä
  • 1 Kasvisliemikuutio
  • 150 g Pakasteherne ja porkkanasekoitus tai muita vihanneksia maun mukaan
  • 2 rkl Oliiviöljyä,
  • 1-2 tl Valkosipulijauhe
  • 1 dl kypsäksi keitettyä Rainingon luomukvinoaa
  • 1 dl kaura- tai ohrahiutaleita
  • 3 rkl siirappia
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 2 dl pilkottua omenaa ja
  • 1 dl rusinoita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.