Paahtokylki on suuri suosikkini ja teen siitä useinitsesavupekonia, hapankaalille mahtavaa lihaa, läskisoosia ja kuten nyt, jo toistamiseen pienen ajan sisällä grillasin senkokonaisena
Kun lihapala on valmis, nosta se kattilasta ja anna jäähtyä hetki. Vaikka se kesti tovin, se oli itse asiassa hauskaa puhaa ja sitä tehtiin porukalla pyöreän pöydän ympärillä juoruten
T. ä. m. u. n. b. l. o. g. a. s. i. t. k. v. 3. h. y. ö. j. e. p. J. ,. (. r. ). P. d. ". E. S. c. -. L. 1. 2. /. 7. 5. 0. 6. 4. ½. R. K. M. A. C. f. O. k g. d l
Heinäkuun Bon Appétit -lehti tuli taas apuun ja päätin kokeilla kesäkurpitsalettuja (Zucchini Fritters) ynnä srirachalla maustettuja kanakepakoita (Sambal Chicken Skewers), joissa tosin korvasin kanan possunlihalla, koska sitä oli pakkasessa
Siinä onse teollisuusmaku, josta en pidä. Ostin Jensen's Klassiska Pulled Beef -lihaa. Täytyy myöntää, että pakkauksen mukana ollut yrttimarinadi pilasi koko aterian
Reseptiinhän voi myös lisätä enemmän kasviksia tai jättää kokonaan pois, oman maun mukaan vaan. Muistatteko maukkaan nachovuoan, josta tein postaksen joskus
Ota lihat huoneenlämpöön ainakin puolisen tuntia ennen kypsentämistä. Mistään hirmuhelteistä en piittaa, mutta kyllä nämä aurinkoiset päivät saa kummasti hymyn huulille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.