H. i. r. m. u. k. e. t. ä. p. ,. n. v. h. d. o. s. y. a. l. ö. S. j. b. g. E. K. /. -. U. A. ". P. M. R. O. J. V. &. L. 4. 0. 1. 2. 6. 5. (. ). Y. 3. d l. t l
O. l. i. p. a. s. t. ä. n. j. o. y. v. k. u. h. e. ,. m. ö. T. r. f. ). I. J. H. b. c. 7. 5. 0. g. L. P. S. M. 2. 3. 1. (. B. å. d. 4. -. ½. V. K. R. N. ". F. ) l. d l
paista pieni koepala, lisää mausteita mikäli se on tarpeen. Tänään poikkesin aamulla töistä tullessa kaupassa ja päätin jo silloin, että söisimme lihamureketta, sillä sitä ei ole ollut aikoihin
I. s. ä. n. t. p. y. i. j. o. v. m. e. k. l. u. a. r. h. ,. ). N. Y. K. L. T. 1. R. 3. d. g. ½. 8. 0. -. f. P. S. c. (. V. 2. 4. 5. M. ö. A. Ö. <. 3 l. d l
Täytä vaikka köftellä, tsatsikilla ja israelilaisella salaatilla tai kukkakaalitabboulehilla. Sitä ennen kokeiluun menivät kuitenkin ihanaisesta Suolaa ja hunajaa- blogista jo noin kolme neljäsosaikuisuutta sitten bongatut pita-leivät jotka niinikään vaativat onnistuakseen tarpeeksi kuuman lämpötilan
Sekoita leivänpalat, maito, kananmuna ja mausteet keskenään ja anna turvota muutama minuutti. Nyt päädyin tekemään pitkästä aikaa täytettyä lihamureketta, joka saa herkullisen makunsa täytteenä toimivasta hapankaalista sekä kananmunasta ja päälle laitettavasta sinapista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.