Muffinssit varmasti maistuvat aina ja jokaisena vuoden aikana ja reseptivariaatioita ei kai voi olla koskaan liikaa, joten tässä päivitystä puolen vuoden jälkeen tuohon parhaan ohjeen metsästykseen
Älä vatkaa liikaa. Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
liikaa makua. maku ole kuitenkaan yhtä vaatimaton. Koska toisinaan on kiva "leikkiä" ruualla ja. Rasvan sijaan käytin pohjana myskikurpitsasosetta, jonka
Myös sämpylöiden pinnalla oleva juustoraaste ruskistuu helposti liikaa. Eilen aamulla unen pöpperössä arkivapaa aamuna tekaisin kaurapuuron lopusta sämpylätaikinaan
(Perunajauhot sitoo päärynöistä irtoavaa nestettä eikä piirakka kostu liikaa. Ja kuten piirakat aina, aivan parhaimmillaanhan ne on vasta seuraavana päivänä
Bastognen vahva kanelinen ja mausteinen maku peitti mustikan makua liikaa. Luonnonvalkoinen vaniljakiille olikin kivaa vaihtelua muihin kiilteisiin, kiitokset siis kaverille ihanasta ideasta
Jos Energiasisältöä haluaa vielä alemmas, voi puolet pohjataikinan öljymäärästä korvata kasvissoseella kuten bataatilla tai kukkakaalilla, ilman, että rakenne tai maku kärsii liikaa
Jos kuorrute jähmettyy liikaa, sitä voi lämmittää varovasti uudelleen. Nämä pienet namupalat sopivat osaksi isompaa juhlakattausta, jossa onmonenlaista sorttia tarjolla ja annoskoko saa olla pieni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.