Ekalla kerralla Dooley´s toffeelikööristä syntyi karpalo fudgea ja nyt juustokakku purkkiin. Keksipohjan olisi voinut tehdä myös voin kanssa, mutta kun pohjalle kaataa Dooley´siä ei voi käy enää mielessä
Sulata suklaa mikrossa ja jätä jäähtymään. Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Vaahdota sitten kerma ja sokerit toisessa kulhossa ja valkuaiset toisessa
Tein kakkuun myös pienemmän keksipohjanja ganachen valmistin vähän eri mittasuhteilla. Päälle pursotin vielä suklaa Baileys kermaa, jota olen käyttänyt aikaisemminkin mutakakun ja kuppikakkujen päällä
Tein tämän kakun Ravintolapäivääni nyt marraskuussa ja ohjeen siitä olin kirjoittanut muistilapulleni, joten ennenkuin se hukkuu, täytynee päivittää se tänne, jotta sitä voi tehdä toistekin
Marengin ja raparperin täydellinen liitto oli pakko yhdistää tähänkin. Raparperihillo huuteli rinnalleen jotakin toffeen makuista jaajattelin kokeilla Dooley´s liköörin yhteensopivuutta tähän
Mutakakun päälle sopii vaikka minkälainen kerma, vain mielikuvitus on rajana. Suklaa ganache on Baileys tryffeli ohje Lindsay`s Diaries blogista ja herkullinen suklaa Baileys kerma on How sweet it is blogista
Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä
leipäjuustokiekko hyydytettävän kakun pohjana, haa. Lakkahilloa ei ollut ihan helppo kaupoista löytää, joten suosiolla korvasin sen Pirkan lakka-omenahillolla (ja säästin pitkän pennin)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.