Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa. Piimä- tai munajuustoa olen jo tehhnyt useasti, ja ohjekin löytyy täältä blogista
Limemarinoitua flank steakia, mango-avokadosalsaa, tomaatti-korianterisalsaa ja salaattia. Kokkasimme flank steakia, eli naudan kuvetta, jo kuukausi sitten, mutta järkyttävän kiireeni takia resepti pääsee yleiseen jakoon vasta nyt
Yllä olevassa kuvassa on nokkospataleipää, kotijuustoa, parsaa ja pinaattia. Tästä satsista tuli yksi "siivilällinen" kotijuustoa + pieni mökkikuormaan hyvin mahtuva pikkujuusto
Äiti on innostunut erilaisista puu- ja entisöintitöistä. Aina välillä saamme lahjaksi ihania keittiövälineitä, kuten katajasta tehty puulasta tai muuta sellaista
Aamiaissämpylän välissä kotijuustoajakotitekoistaviikuna-hunajahilloa. Vaikka Portugalissa on todella laajat valikoimat erilaisia juustoja, niin tuorejuustoja kuin kypsytettyjä juustoja, niin joskus tekee mieli ihan kunnon perinteistä kotitekoista munajuustoa
Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoaja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Välillä on uusimpien ruokatrendien vastapainoksi mahdottoman miellyttävää tehdä pieni matka perinteiden äärelle - ja käyttää viikonlopun vapaat tunnit esimerkiksi kotijuuston valmistamiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.