Lindströminpihvit. 20 minuuttia Lindströminpihvit. Kokeilin tehä kerranki ruokaa. D Tällä kertaa iski joku ihme punajuuri himo joten tein lindstömin pihvejä
LINDSTRÖMINPIHVIT. Lindströminpihvit on mun suosikkeja, mutta niitä tulee tehtyä tosi harvoin. Nämä toimivat hyvin myös nopeana arkiruokana, sillä pihvitaikinan voi tehdä jo edellisenä päivänä maustumaan
L. i. n. s. d. t. r. ö. m. p. h. v. o. a. l. e. u. k. ,. ä. (. j. y. ). E. M. T. K. 8. 0. g. -. 3. 5. 1. 4. S. w. V. P. A. 2. 9. 6. %. F. c. b. ) L. t l
200 g sipulia10 g öljyä 250 g etikkapunajuuria 200 g kermaviiliä tai créme fraíchea10 g korppujauhoja20 g perunajauhoja2 kananmunaa1 1/2 tl suolaapippuria 400 g jauhelihaa1
Lindströminpihvit. Paista pihvit pannulla kypsiksi tai uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Joskus sattuu viikollakin niin harvinainen hetki, että pystyn käyttämään ruuanlaittoon enemmän aikaa kuin mitä perus jauhelihakastikkeen tekoon menee
M. u. l. a. k. o. i. y. s. p. ä. v. h. n. t. ö. m. e. d. r. S. K. J. E. j. (. ). T. O. N. ". L. U. A. R. -. Ä. Y. P. 4. 1. ,. 5. /. 2. 0. 7. g. V. I. d l. t l
Laita voita pannulle, pihvit siihen, suola ja pippuri pintaan ja käännä kun ensimmäiset punertavat "hikipisarat" tulevat pihvin päälle, näin saa mediumit pihvit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.