Ruokablogihan tämä varsinaisesti on ja tarkoitukseni on kerätä tänne hyviä ohjeita. Itse rakastan ruusukaalia ja syön sitä mielelläni myös ihan pelkästään keitettynä, mutta koska olen myös ihan hulluna sipuliin ja valkosipuliin, tämä ohje iski suoraan makuhermoon
Välimeren maissa sitä käytetään hyvinkin laajasti. Valkosipulissa paistettua mangoldia. Mangoldi eli lehtijuurikas on punajuuren ja sokerijuurikkaan sukulainen ja sitä käytetään pinaatin tavoin
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Kuullota viipaloitua sipulia, pilkottuja valkosipulinkynsiä ja inkivääriä hetken ajan. Tähän annokseen päätyi kanan paistileikkeistä leikattuja suikaleita
pätkä purjoa tai kevätsipulia. Paistetun riisin makua voi säädellä mausteilla ja kananmunan määrällä. Tällä kertaa riisissä on vain yksi muna ja reippaasti soijakastiketta
Pelkkä tuoksu jo itsessään on huumaava ja ai että, se ensimmäinen haarulallinen, nam. Kesäkuumalla festareilla liikkuessa kaikista herkkuruokakojuista katseeni nauliutuu yleensä sellaiseen, jossa on myynnissä paistettua riisiä
Tee rintaluun kummallekin puolelle viilto ja leikkaa siipinivelen läpi, kunnes filee irtoaa. Irrota myös reidet ja paloittele pienemmiksi paloiksi kastiketta varten
Hirvenjauhelihapihvit saavat makua punajuuresta. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi. Nosta jauhelihahirvenjauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen valmistusta
(Kirjassa pihvejä on tehty kermaisen sipulilisukkeen kanssa, mutta koska emme syö sipulia, kippasin uunivuoan pohjalle sen sijaan vain lorauksen kermaa - sipulisilukkeeseen sitä olisi tullut runsaasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.