Lindströmin pihviä kulinaristin otteella.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1970- luvulla. Alkuperäinen Tysta Mari sinnitteli vielä miltei
  • 60 vuotta ja se suljettiin vuonna
  • 1954 kun koko kortteli hävitettiin uuden tieltä
  • 1862 ja neuvoi hovimestaria tuomaan jokaiselle eteen neljännesnaulan
  • 750 g naudanjauhelihaa (rasvaisempaa, auttaa pihvejä pysymään koossa)
  • 5 pientä keitettyä punajuurta
  • 3 keitettyä perunaa
  • 1 dl (gluteenittomia) korppujauhoja
  • 1 dl kuohukermaa
  • ½ dl vettä
  • 1 sipuli erittäin hienoksi hakattuna
  • 2 kynttä valkosipulia.
  • 3 rkl kaprista
  • 4 munaa 1,5 tl suolaa
  • 2 tl valkopippuria
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl kuivattua timjamia (1 dl tuoretta silputtuna)
  • voita paistamiseen
  •  
  • Haudutettu sipuli
  • 4-5 sipulia (joista osa voi olla salottisipulia tai punasipulia)
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 3 rkl balsamicoa
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl voita
  • mirepoix johon tulee 1 osa porkkanaa, 1 osa sipulia ja 1 osa selleriä kuutioituna. (itse käytin 1 porkkanan, 1 sipulin ja samankokoisen palan juuriselleriä)
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl voita kasvisten ruskistamiseen
  • 1 rkl härkäfondia
  • 2,3 dl kuohukermaa
  • 3 dl vettä
  • ½ tl merisuolaa
  • 2 rkl madeiraviiniä
  • 1 tl kuivattua timjamia tai kolme vartta tuoretta sidottuna nipuksi
  • 1 rkl kokonaisia mustapippureita
  • 1 laakerinlehti ½ - 1 tl sokeria
  • 1 rkl huoneenlämpöistä voita
  • 1 rkl vehnäjauhoa.
  • (gluteenittomassa versiossa esim. tummaa maizena-suurustetta.)
  • 8 porkkanaa
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.