Linnapaisti on klassikko, joka ei jätä ketään kylmäksi, yksi parhaimmista ja "perinteikkäimmistä". Lapsuudesta muistan linnapaistinherkullisen kastikkeen, joka oli pääasiassa jauhoilla suurustettu paistinliemi
1. Kuumenna rasva padassa ja ruskista liha joka puolelta. 2. Mausta paisti suolalla ja lisää pataan pippurit, lohkottu sipuli, anjovisfileet liemineen, siirappi, etikka ja laakerinlehdet
Linnapaisti on klassikkoruoka, joka sopii hyvin tarjottavaksi pääsiäispöytään. Tarjoa linnapaisti paistettujen kasviksien, perunoiden, kermaisen kastikkeen ja hyytelön kanssa
T. a. l. v. i. s. e. t. h. p. d. u. m. k. j. r. S. o. n. ä. L. I. N. A. P. 1. g. y. 2. 4. 3. 0. 5. f. +. K. R. ,. ö. –. H. G. U. 8. B. D. 9. O. E. Ä. M. (. ). 7. V. k g. d l. t l
Tarjolla oli pitkän kaavan mukaan valmistettua linnapaistia, mustekalaa, simpukoita, katajanmarjasavustettua lohta, porkkana-punajuuri terriiniä, keitettyä kieltä, selleripaistosta, punaviinipäärynöitä, piparipannacottaa
Vielä 80-luvulla perheessämme valmistettiin lihakääryleitä, joiden sisään laitettiin juustoa tai suolakurkkua sekä linnapaisti että merimiespihvi kuuluivat ns
1. Kuumenna rasva padassa ja ruskista liha joka puolelta. 2. Mausta paisti suolalla ja lisää pataan pippurit, lohkottu sipuli, anjovisfileet liemineen, siirappi, etikka ja laakerinlehdet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.