Linssipata pekonilla
Valkotippuri
Valkotippuri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Linssipekonipata (pyöristelin jotain määriä meikäläisiin pakkauskokoihin)
  • 170 g pekonia pilkottuna
  • 1 punasipuli ohuina siivuina
  • 250 g kuivattuja vihreitä linssejä
  • 1½ dl punaviiniä
  • 3 dl kanalientä (kasvisliemikin käy)
  • 4 dl tomaattimurskaa
  • 1 tlk kikherneitä (käytin Bonduellea, jossa 400 g tölkissä on 265 g herneitä)
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 2 tl kuivattua timjamia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.