Mittaa lehtikaalia tiivis litra. 1 l lehtikaalia suikaleina. Lisää pannulle lehtikaali ja paista miedolla lämmöllä 10 - 15 min. 1 l lehtikaalia suikaleina
Litistyvää lehtikaalia parempaa pakastettavaa en osaa kuvitellakaan. Viime viikonloppuna reilu pari kiloa lehtikaalta päätyi pakastimeen ilahduttamaan talvikauden ruuanlaittoa
Lisää paistamisen loppuvaiheessa silputtu persilja ja hiukan suolaa. Jokin aikaa sitten ostin taas ihan mielenkiinnosta lehtikaalia, ja sitä tuli kokeiltua niin keitossa, munakkaan lisukkeena kuin salaatissakin
Kourallinen lehtikaalia4 kynttä valkosipulia1 paprika100 g purjoa50 g koskenlaskija sulatejuustoa350 g kypsää hanhenlihaa (myös broileri tai kalkkuna sopii)½ tl viherpippuria1 rkl öljyäleikkaa kasvikest sopivankokoisiksi, ja paista niitä hetki pannulla öljyssäsekoita joukkoon kuutioitu liha ja juustoanna juuston sulaa, ja kiehauta mausta tarjoile pastan kanssa 4 kynttä valkosipulia
Lisää oliiviöljy ja hiero se vielä hyvin lehtiin puristelemalla. Ravitsemuksellisesti loistavaa lehtikaalia soisi syövänsä useammin, minkä vuoksi siihen aina törmätessään tarraa tiukasti kiinni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.