Lohdullista ruokaa saksalaisittain
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • (4 annosta)
  • 4 munaa 2,5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • ripaus muskottipähkinää
  • 6 –7 dl vehnäjauhoja
  • 350 g voimakkaan makuista
  • juustoa (goudaa, vuoristojuustoa tai emmentalia)
  • 5 rkl voita
  • 1 l suppilovahveroita tai muita sieniä
  • 4 sipulia mustapippuria ja suolaa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 2,5 dl vettä
  • 5 dl durumvehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
  • 2 prk ranskankermaa
  • mustapippuria ja suolaa
  • 1 iso punasipuli
  • puolikas purjo
  • 1 pkt pekonia
  • Saksalainen perunasalaatti
  • 1 kg kiinteitä perunoita
  • 1 sipuli 2 rkl kokojyväsinappia
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 1,5 dl kasvislientä
  • tuoretta ruohosipulia tai persiljaa
  • mustapippuria ja suolaa
  • Hapankaali eli Sauerkraut
  • 400 g hapankaalia
  • 2 rkl voita
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 3 dl liha- tai kasvislientä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 laakerinlehteä muutama katajanmarja
  • suolaa, mustapippuria
  • Currykastike
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • 1 rkl currya
  • 1 tl jauhettua paprikaa
  • 3 tl punaviinietikkaa
  • hyppysellinen cayennepippuria
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl worcestershirekastiketta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.