Helatorstai, vapaapäivä keskellä viikkoa, oikein huutaa yhdessäoloa ystävien kanssa - ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa yhdessä kuin ruoanlaitto ja sitä seuraava ruokahetki
Leikkaa kylmäsavulohifileestä pitkiä suikaleita, ja sekoita ne kulhossa katkaravunpyrstöjen, majoneesin, creme fraichen, sinapin, hienonnetun tillin ja murskatun valkosipulin kanssa
Lohimedaljongit. Perunakakkujen ohje löytyy täältä. Sauce maltaise. 3 keltuaista2rkl kuumaa vettä150g voita2rkl sitruunamehua1tl appelsiininkuorta raastettuna1rkl appelsiinimehuasuolaavalkopippuriaMittaa pieneen kattilaan tai lämmönkestävään kulhoon keltuaiset ja vesi
Nosta medaljongit tarjoiluvadille ja valele kastike päälle. 1. Jollet käytä valmiita medaljonkeja, leikkaa filee neljäksi palaksi ja tee jokaiseen palaan vielä keskikohtaan suora viilto nahkaan asti
Aura-lohimedaljongit. Leikkaa vielä jokaiseen palaan varovasti viilto vain nahkaan asti ja taita sitten medaljongit auki siten, että nahka jää medaljongin sisäpuolelle
by MeekuTaivas varjele, että tuli hyvää. Lohimedaljonki foliolle, päälle rouhittua merisuolaa, mustapippurirouhetta, sipulia, sitruunamelissaa, sitruunamehua ja rypsi-oliiviöljyä
1. Vatkaa voi ja tomusokeri vaahdoksi. 2. Sekoita vaahtoon vehnäjauhot. Lisää munat yksitellen. 3. Anna taikinan seisoa kylmässä peitettynä noin tunnin ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.