Moi ja terveisiä Varsinais-Suomesta, jossa lomailemme tällä hetkellä siskoni luona. Tai no, lomasta ei nyt ihan täysin ole kyllä kyse, sillä ensi viikonloppuna siskontyttö pääsee ripiltä ja toimin täällä tällä hetkellä lähinnä leipurin ja kokin roolissa
Varhaiskaali paprikakastikkeella. Kesän ensimmäiset, pienet kaalit ovat parhaimpia makuja. Tiedän, että kaali on inhokki monessa perheessä, mutta itse olen siihen ihan hulluna ja syön sitä silti liian vähän
1. Huuhtele hirssisuurimot runsaalla vedellä tiheässä siivilässä, jotta niistä häviää karvaus. 2. Huuhtele purjosipuli ja kuori valkosipulinkynsi ja silppua ne hienoksi
1. Marinadi. Sekoita sitruuna- ja appelsiinimehu ja mausta pippurilla. Marinoi kalaa puoli tuntia. 2. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja voitele uuninkestävä vuoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.