Lohiherkut jatkuu. Ohje on väännetty Jamie Oliverin pinaatti-mascarponepastasta. Lohi kannattaa laittaa uuniin ensin kypsymään ja sitten alkaa valmistaa pastaa
Johtavana kulinaristina tunnetun konsuli Heikki Tavelan rapujen keitto-ohje on saanut Suomessa perustuslain aseman, mutta miltei yhtä tiukkaa jumalansanaa on Tavelan oppi jääkellarilohesta, joka lienee maailmankaikkeuden paras tapa laittaa joulupöydän suolainen lohiherkku
Päädyin myös ostamaan marinoitua lohiherkkua, jota olen ostanut usein ennekin. Kävin perjantaina hakemassa Akselinpojasta Savonlinnan Seudun luomupiirin kautta tilaamaani kasvis- ja juureskassini ja samalla sitten taas tuli hankittua muitakin herkkuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.