Eilen aamulla unen pöpperössä arkivapaa aamuna tekaisin kaurapuuron lopusta sämpylätaikinaan. Sininen emmental-juustokannika odotti myös käyttöä, joten niistä + muutamasta muusta aineksesta syntyi kertakaikkisen ihanan pehmoisia sämpylöitä
Uusi ja nokkela tapa valmistaa hampurilaiset isommalle porukalle. Jauheliha muotoillaan yhdeksi jättipihviksi ja hampurilainen kootaan helposti jaettavan peltileivän sisään
Olen vallan tykästynyt Leenan kaurarieskaan. Ihan pikkasen olen ohjetta muokannut mm lisäämällä taikinaan öljyä, suurentamalla suolamäärä ja joskus myös jauhoja joutuu laittamaan hieman enemmän, riippuen millaisia kaurahiutaleita käyttää
Nämä on tehty jääkaapista löytyneistä jämistä Alun perin minun piti tehdä lohineliöitä ensin, mutta koska niitä piti tarjoilla vasta perjantaina ja jotain teki mieli tehdä niin tein näitä jääkaapin jämistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.