1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. E. n. s. i. m. ä. e. ö. k. p. v. r. u. o. a. h. l. t. j. P. y. d. ,. (. ). /. M. -. H. J. O. R. L. 5. 0. g. 2. ½. N. S. K. 3. T. d l. t l
1. 1. 1. 1. T. ä. m. e. h. u. k. a. s. l. o. i. p. r. n. j. Y. t. y. v. ,. d. -. P. (. ). V. 3. g. 7. 5. 0. f. 2. /. c. ö. S. L. 4. N. . R. K. I. J. C. M. A. O. b. ". G. l. d l
Löytyi herkkulohi ja lempparivoitaikina, joista yhdessä saatiin ihan huisinhyvää lohipiirakkaa. 120g Philadelphia-juustoa. Voitelin pohjat ja laitoin uuniin 15 minuutiksi. Sitten laskin uunin lämpötilan 160 asteeseen, laitoin täytettä vuokiin ja pistin ne takaisin uuniin 20-25 minuutiksi. 120g Philadelphia-juustoa
8,4 g ja jos jakaa kuuteen palaan niin yhdessä palassa on silloin 1,4 g. 1 rkl voita. 1 keskikoinen sipuli (n. 100 g). 150 g tuoretta pinaattia. 1 dl parmesanjuustoraastetta. 1. 1,4 g. 1 rkl voita. 1 keskikoinen sipuli. 100 g. 150 g tuoretta pinaattia. 1 dl parmesanjuustoraastetta
Keitä Puuroriisiä kalaliemessä noin 15 min, Puuro Riisi+Ohraa noin 30 min. 1 pkt Myllyn Paras Iso Lehtitaikinalevyä (600 g). 1 kalaliemikuutio. 1 dl Myllyn Paras Puuroriisiä tai Puuro Riisi+Ohraa. 1 rasia valkosipulituorejuustoa (n. 100 g). 1 dl hienonnettua tilliä
100 g luomuvoita (pehmeää). 1 dl rahkaa. 1 luomumuna. 1/4 tl Himalajan ruususuolaa. 1. 1 luomumuna. 150 g kylmäsavulohta (voi olla esim. 1. 100 g l. 1 dl rahkaa. 1 l. 1/4 tl. 1 l. 150 g kylmäsavulohta
1. 1. 1. 1. J. o. s. e. i. l. n. t. u. y. ö. ä. k. v. ,. d. a. T. h. p. r. j. V. m. g. I. L. M. 2. 5. 0. 4. 8. f. -. 3. /. S. N. (. ). H. K. P. ". –. d l. t l
100 g margariinia. 1 tl leivinjauhetta. 1 dl vettä. 1 tlk kermaviiliä. Painele taikina piirakkavuolle ja paista sitä 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Paista piirakkaa vielä noin 15-20 minuuttia. 100 g margariinia. 1 tl leivinjauhetta. 1 dl vettä. 1 tlk kermaviiliä
1. 1. 1. 1. 1. t. o. r. s. a. i. 2. 0. m. k. u. 4. S. p. l. n. e. h. V. ä. y. v. T. j. ,. N. ). -. d. ö. K. J. P. M. x. 3. c. (. /. g. O. L. H. 5. *. 9. B. w. F. b. E. U. A. ) l. d l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. i. r. e. s. n. p. ä. v. a. k. t. o. m. u. l. ,. j. b. g. y. d. h. V. N. ö. -. *. L. O. H. I. P. R. A. 9. 0. 2. 5. 3. 4. 8. J. M. /. S. Y. E. Ä. * l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.