Pirkka peruna-punajuurisose ratkaisi juuri yhden ärsyttävän keittiöongelman. Vaikka pukeutuisin mehiläishoitajan asuun, onnistun aina kämmäilemään, ja keittiö muistuttaa punajuurisession jälkeen Hannibal Lecterin köökkiä
Hienonna sipulit sekä fenkoli pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla öljyssä hetken aikaa. Mausta suolalla, pippurilla sekä fenkolinsiemenillä ja lisää raastettu sitruunan kuori sekä mehu päälle
Ota kääre jääkaapista ja asettele lohitaskut uunivuokaan. Viikonloppuisin, kun voisi nukkua hieman pidenpään niin eikös unihiekat ole karistettu ennen aamu seitsemää silmistä ja jotain tekemistä sitä löytyy aina
Olen vältellyt kyseistä lehteä, koska ärsyynnyin runsaaseen puolivalmisteiden käyttöön lehden ruokaohjeissa ja kevytkorvikkeita suosivaan terveyskäsitykseen
Erilaisia sosekeittoja tulee tehtyä aivan liian harvoin. Tätäkään tuskin olisi tullut tehtyä, mikäli lohitaskuista ei olisi jäänyt Koskenlaskija-murua yli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.