palava rakkaus. Minun lapsuudessani ei nimittäin juhliin tehty mokkapaloja eikä suklaaneliöitä, vaan äitini äidiltä perinnöksi jääneen punakantisen kirjan välissä oli irrallinen, reunoilta rypistynyt ja kellastunut sivu, jonka otsikkona luki palava rakkaus
Kaikki vaikutteet tulevat aina jostain. Hunajanauriiseen tutustuin kunnolla vasta viime keväänä, ravintola Smörin keittiössä, kun kuvasimme Turku lautasella 2 –kirjaa
Piirakan kanssa sopii erittäin hyvin kuiva saksalainen riesling. Viimeisimmässä ruokatorstaissa oli varsin kutsuva lohipiirakan ohje ja hyvvähän siitä tuli
Chorizopannu on minun uusi rakkauteni siis perheen jälkeen ja Walesin tiikerin jälkeen ja Igorin kanan jälkeen tai noh, varmaan tiedätte mitä tarkoitan
Makeita ja tulisia elementtejä sisältävän aasialaisen ruoan toimivin viiniparitus on Riesling. Pauly-Bergweilerin Blitz Rieslingistä (8,99 €) löytyy pirteää hapokkuutta, minkä ansiosta se on myös oiva aperitiivi
Sienipannaripiirakka se sitten vissiin on viralliselta nimeltään. Vähän hassu kuva. Kuva ei ny anna ihan oikeutta, mutta voin kuule kertoo että hemmetin hyvää ja niin helppo tehdä
Nyt kun tuo pitkään ja hartaasti odotettu suuri päivä on jo historiaa, uusi luku elämänkirjassa aloitettu, häämatka onnellisesti loppuunsaatettu, on aika jälleen palata elämän perusasioihin, siis muiden muassa ruokaan, itse tehtyyn sellaiseen
Amerikan aamiainen, vesirinkelii eli bageli, joka tunnetaan myös nimellä "vesidonitsi". Nimi on peräisin siitä, että vesirinkeleitä kiehautetaan vedessä ennen paistamista
Nyt tuli kyllä tehtyä ihan parasta porkkanapiirakkaa. Tässä oli kyllä kaikki kohdallaan. Tämä menee kyllä vähintään jaetulle ykkössijalle tämän porkkanapiirakan kanssa
Sydänsurujen kakku. Tämän ohjeen oli siskoni työkaveri löytänyt netistä. Kävin tutkimassa ohjeen printissä ollutta linkkiä, mutta lähdesivustoa ei enää ollut olemassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.