Resepti on ainakin netistä löytyneen lähteen mukaan Hans Välimäen Makujen salaisuudet -kirjasta. Wasabikreemi toimi todella hyvin lisukkeena, ja tätä tulee varmasti tehtyä myöhemminkin
T. ä. m. n. t. y. p. i. s. l. o. h. a. j. u. e. k. r. ,. b. g. v. U. d. M. S. c. P. ö. E. I. (. 4. ). 8. 0. f. 2. 1. ½. -. V. J. 5. 6. K. 3. ¾. R. A. t l
Tämä ruoka on helppo valmistaa ja maukas – loistava ruoka jos ruokailijoita on enemmänkin, sillä valmisteluihin ei paljon aikaa tuhraudu ja emäntä/isäntä ehtii sitten paremmin seurustelemaan vieraiden kanssa ruuanlaittoon keskittymisen sijaan
nippu vihreää parsaa, (kuorittuina) ja pilkottuina noin sentin paksuisiksi palasiksi. Helatorstai, vapaapäivä keskellä viikkoa, oikein huutaa yhdessäoloa ystävien kanssa - ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa yhdessä kuin ruoanlaitto ja sitä seuraava ruokahetki
A. l. k. a. v. t. o. g. r. i. e. s. m. n. ä. j. u. h. O. p. y. P. Y. ,. -. d. (. ö. ). M. J. T. E. ". K. L. f. x. 1. V. 5. c. Ä. G. U. 2. 0. N. S. 4. 6. B. 3. b. R. /. &. I. q. é
Rasvaisen kalan syönti pienentää riskitekijöitä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Tutkimukset vahvistavat, että chili lisää kylläisyyden tunnetta ja estää pitkittämästä ateriointia
Tässä nopea, virkistävän erilainen kalaruokaresepti helpottamaan "kahdesti viikossa" -pohdintoja. Originaaliohjeen on Itämainen keittiö -kirjasta löytänyt Muista syödä välillä -blogin Rommirusina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.