Aivan loistavaa. Riisipizzakka prosciutto-mozzarellatäytteellä. 150 g emmental-mozzarellajuustoraastetta. Kypsennä pizzakkaa 225-asteisessa uunissa noin 7-9 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut ja piirakat lämpimiä. 225-asteisessa uunissa noin. 7-9 min
Taustatiedoksi sen verran, että minusta lähes kaikki tekemäni piirakkataikinat ovat joko vaikeita käsitellä tai pahan tai vähintään ei-minkään makuisia, tai yleensä ainakin rakenne on ollut kehno
-. -. -. -. -. -. -. -. -. T. o. i. n. e. l. m. a. v. k. ä. y. s. t. p. u. E. d. V. j. h. ö. r. ,. H. P. (. ). K. S. c. N. R. b. g. f. L. M. D. w. J. I. /. 1. 2. 3. 4. 5. 6. A. 0
Yritän postailla sen varsinaisen alkuperäisen suklaisen mille feuille version mahdollisimman pian. Täydellinen sekä yksinkertainen jälkiruoka ja variaatiomahdollisuuksia on vaikka kuinka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.