-. -. -. -. Y. k. s. i. a. m. u. e. n. ä. t. ö. j. l. o. V. d. ,. v. r. p. h. J. y. T. g. S. O. N. 2. 0. 9. L. H. B. b. 3. 5. 4. K. *. w. f. c. q. W. '. A. I. F. z
I tried out the recipe again one more time on the following Monday to nark the beginning of the winter holiday and found that the dish was very easy to make and quite delicious
Use scissors to cut scale-like crimps onto the marzipan. The cake is popular during Christmas and Father’s day, but I don’t think there is any particular holiday that it’s associated with
Valele kinkkua viini-vesiseoksella useita kertoja paiston aikana. 2,5 dl puolimakeaa Riesling-valkoviiniä. 3-4 salottisipulia. 2 dl puolimakeaa Riesling-valkoviiniä. 2-3 rkl juoksevaa hunajaa. Anna pakastetun kinkun sulaa 1-2 vuorokautta jääkaapissa ennen kinkun paistamista. Kinkun sisälämpötilan olisi hyvä olla noin 8-10 astetta ennen sen paistamista. Lämmitä uuni 100-125 asteiseksi. Anna kinkun kypsyä kaikessa rauhassa miedossa 100-125 asteen lämmössä, kunnes sen sisälämpötila on 72-73 astetta. Kypsymiseen on hyvä varata aikaa 1,5-2 tuntia kiloa kohden. Jos haluat kinkusta ylikypsän, anna kinkun sisälämpötilan kohota yli 80-asteiseksi. Lisää kattilaan valkoviini ja anna seoksen kiehua kovalla lämmöllä noin 10-15 minuuttia, tai kunnes nesteen määrä on redusoitunut noin neljännesosaan. Laita uuni lämpenemään 220-asteiseksi. Paista kuorrutettua kinkkua 220-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, kunnes kuorrute on jämäköitynyt kinkun pintaan ja saanut hieman kullanruskean värin. Lievästi muokkailtu versio amerikkalaisen "Holiday Entertaining" (2013)-ruokalehden vastaavasta ohjeesta. 2,5 dl puolimakeaa Riesling-valkoviiniä. 3-4 salottisipulia 2 rkl voita. 2 dl puolimakeaa Riesling-valkoviiniä. 2-3 rkl juoksevaa hunajaa
chorizomakkaraa, paahdettuja, suolattuja hunajamanteleita, manchegojuustoa, Valdeon-sinihomejuustoa, tapenadea, johon laitoin myös säilöttyjä sitruunoita sekä täysjyväpatonkia
I just had to finish my holiday with this yummy recipe, although it’s not like we didn’t eat enough during Easter…However, a vegetarian version with a whole-wheat crust is a lot healthier than a normal pizza
Bongasin uudesta Pirkka-lehdestä kinderpiirakan ohjeen. Muistakaa käydä äänestämässä mun chili-bataattikeitto Alpron reseptikisassa voittoon, jos ette ole jo äänestäneet Äänestämään tästä
Mariska / Wentus Blues Band - Mun ainoo rakkautein oliiviöljyä. Huomasin nimittäin, että yhden lempimausteistani, sumakin, pussinpohja alkoi jo uhkaavasti häämöttämään, joten siinäpä syytä kylliksi asioida Halal-kaupassa
Chinese New Yearin aikaan liitettävä lomajakso on myöskin kiinalaisille pisin vuosittainen loma ja tottelee yleisimmin Spring Holidayn nimeä - kylmän talven kun ajatellaan jääneen lopultakin taakse ja katseet käännetään kohti lähestyvää kevättä ja sen mukanaan tuomaa lämpöä
Dipin voi myös valmistaa jääkaappiin vetäytymään hyvissä ajoin (1-2 päivää) ennen tarjoiluhetkeä. 1-2 tl juoksevaa hunajaa. Kuumenna uuni 220-asteiseksi. Paahda sipuleita 220-asteisesssa uunissa noin 45-55 minuuttia, kunnes sipulit alkavat pehmetä ja saada kullanruskeaa väriä. Kääntele sipuleita noin 10-15 minuutin välein paahtamisen aikana. Sekoittele huolellisesti ja jatka sipuleiden paahtamista vielä noin 15-25 minuuttia, kunnes sipulit ovat karamellisoituneet ja muuttuneet syvän kullanruskeiksi. Amerikkalaisen "Holiday Entertaining" (2013)-ruokalehden ohje. 1-2 tl juoksevaa hunajaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.