-
Jämälimput
-
6-7 dl
nestettä (piimäpurkin jämät vedelle huuhdeltuna)
-
1
omena
-
1 avokado
+ limen mehuatomaattien öljyäruisleipänen
-
Poropata (reilu annos)
-
800-900 g
poronkäristyslihaa
-
3
sipulia
-
4
valkosipulinkynttä
-
3
porkkanaa
-
200 g
kanttarelleja (Kaskeinmarjan suolasienet, liotettuna)voita
-
5
maustepippuria
-
5
valkopippuria
-
2
laakerinlehteä
-
2 tl
timjamia
-
Vuohenjuustokastikkeella gratinoidut kaalit
-
400 g
parsakaalta
-
Hillakiisseli ja omarvaahto
-
3-4 dl
hilloja
-
1
vaniljatanko
-
4 rkl
perunajauhoja + tilkka kylmää vettä
-
1 rkl
konjakkia
-
3 dl
kuohukermaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.