Lottenin carpaccioleivät
SILMUSALAATTI
SILMUSALAATTI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g naudan sisäfileetä (valmiiksi puhdistettu)
  • 2 rkl neutraalia rypsiöljyä
  • 1 rkl sormisuolaa
  • 1 ½ dl hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa ja persiljaa
  • ½ sitruunan raaste
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 2 dl Silmusalaattia (esim. Alfalfa, Lempeä, Tulinen)
  • 1 hienoksi suikaloitu punasipuli
  • 1 kokonainen kananmuna
  • 1 tl dijon -sinappia
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl sitruunamehua, tuorepuristettua
  • noin 2 dl neutraalia öljyä, esim. rypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.