Jääkaapissa odotti herkullinen pala lohta ja nippu kaunista vihreätä parsaa, tietenkin. Sanon tietenkin, koska nyt kun se on jossain päin maailmaa sesongissa ja sitä on meillä saattavilla, jaksan herkutella sillä siihen asti kunnes kotimainen sesonki on ohi, eli vielä aika monta kuukautta
Täytetyt kanarullat pekonikääreellä ovat kaiketi jonkinlainen klassikko. Klassikko tai ei, mutta tulipa nyt ensimmäistä kertaa väännettyä näitä maistuvia nyyttejä Paleokeittiössä
Uudenvuoden aattona iski himo. Snickers-kakku. Kello oli jo pitkästi yli neljän ja minä mietin, miten saisin Snickers-kakun valmiiksi ennen kuin vuosi vaihtuu
Viime aikoina ei ole ollut oikein veto päällä. taitaa olla osittain kevätväsymystä ja osittain allergioista johtuvaa, kun nuo siitepölyallergiat vaivaa, iho reistaa, henki pihisee ja silmät vuotaa, vuotaa, vuotaa
Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Plää. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Kun aloitin kirjoittamaan tätä blogia viime marraskuussa, toinen postaustekstini käsitteli nimenomaan muffinseja ja sen kaikettoman "supermuffinssin" metsästämistä, joka olisi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.