Pulled Pork on mötkäle joka ei lihaisesessa maailmassa juurikaan esittelyjä kaipaa. Jokainen on varmaan sitä maistanut ja osa varmasti syönyt siitä jo itsensä ulos
Tunnustan. Minä en ole leivontaihminen. Olen siinä mielessä hyvinkin epätäydellinen bloggaaja, että minulla ei ole viittä erilaista piirakkapohjan ohjetta essuni taskussa, joista voisin valita sopivimman kullekin täytteelle, suolaisille, makeille, ja suositella herkkuohjeitani teille rakkaat lukijani (haluaisin toki
Pataleipä on hurmannut Suomalaiset. Päätin testata oman versioni siitä kauralla ja siirapilla. Pataleivän salaisuus piileekin sen pitkästä kohoamisajasta hyvin pienellä hiivamäärällä
Joskus sitä tuntee itsensä tyhmäksi. Kuten silloin kun googlailee omenapiirakkareseptiä, miettii että joku sellainen amerikkalaistyylinen (makea, runsas) voisi olla juuri nyt maistua, kiroaa epämääräisiä nettireseptejä eikä jaksa keskittyä niin paljon että löytäisi juuri sen oikean – ja tajuaa omistavansa aikasen monta keittokirjaa, joissa kyllä on moniakin omenapiirakkaohjeita
)Tehtiin sen verran muutoksia tähän ohjeeseen, että tuon mainitun 150 g suklaata sijasta rouhittiin taikinan sekaan paljon pätkiksiä mitään määriä miettimättä, ja lisäks pistettiin jokaseen vuokaan suklaapalasia ennen taikinan jakamista
Voi nam, mitä herkkua meillä viikonloppuna nautittiin. Pääsin nimittäin Blogiringin kautta testaamaan SantaMarian texmex-maailman uusinta tulokasta luomutortillaa sekä luomusalsakastiketta ja -mausteseosta
Suklainen Nutella Mud Cake sulattaa sydämen kuin sydämen, on luontaisesti gluteeniton ja jauhoton. Ei turvota, vaan saa hymyyn jopa tuosta pähkinä-suklaalevitteestä ei-niin-välittävän suun
Nyt on pakko myöntää, että lihoissa on todellakin eroa. Yleensä ei nautaa tule juuri ostettua, mutta kun lähikaupassa oli tarjolla kunnon Herefordin rotukarjan lihaa, niin pakkohan sitä oli ostaa
Onko sinulla jokin tietty smoothie johon tulee palattua kerta toisensa jälkeen. Olen kokeillut no varmasti kymmeniä ja taas kymmeniä smoothie-settejä varioiden
Käytin palettiveistä, joka on tällaisessa näppärä, mutta nuolija/veitsi tai vastaava käy myös. Veitsi kannattaa myös pestä/pyyhkäistä puhtaaksi joka leikkuupinnan leikkuun jälkeen, jotta leikkuukohdat pysyvät siistinä
Mä olen se hullu joka tykkää puurosta ja ihan varmaan en ole ainoa. Tuorepuuro on siis puuroa, joka turvotetaan jääkaapissa ilman keittämistä tai mikrottelua
Jos tätä ruokablogia pitäisi kuvailla parilla sanalla, niin se voisi olla maailma lautasella. Ruokarakkauksia kun taitaa olla kaikilta mantereilta ja maanosista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.