Rakastan paahdettuja vihanneksia. Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Huurteiset aamut, värikkäät lehtikasat, pimeät illat – iskekää kiinni
Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Siis nytkin kasviksia on paahdettuja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Todennäköisesti huomennakin vielä jatketaan samalla linjalla, koska kyllästymisestä ei ole tietoa
Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein. Ruokapankki sai kutsun Keski-Uudenmaan bloggaajiin eli Kubloon joten vaikutan myös sitäkin kautta
Me söimme paprikaporsaan kanssa paahdettuja perunoita ja porkkanoita. Pakastimessa oli iso pätkä possun ulkofilettä ja pala kassleria, joten ne hyödynsin tähän pataruokaan
Kokeilin katsoa kortin kuvia kameralla ja vielä seuraavana päivänä työkoneellakin, mutta ei. Sukulaisten ruokapöydässä oli bataatti niin uunissa valmistettuna lisäkkeenä kuin bataattipiirakankin muodossa
Takana on pari erittäin onnistunutta keittoa (täydellinen, taivaallinen, samettinen kurpitsakeitto ja lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla), kurpitsapiiras, kurpitsasmoothie, paahdetut kurpitsansiemenet ym
Aina on kiire jaruokaa on saatava nopeasti. Tässä yksi arjen pelastava ohje, helppo ja aika nopeakin. arki, kasvis, lisuke, resepti, ruoka, ruokakuva reilu
Siitä asti olen anopin neuvoilla tehnyt paahdettuja perunoita (roast potatoes) meidän ruokapöytään. Täydellisten paahdettujen perunoiden salaisuus on esikypsetys, voi/rasva, mausteet ja uunin lämpö
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.