P. i. p. a. r. m. u. o. t. n. k. e. v. y. ä. s. j. d. l. N. -. S. h. w. ,. L. ö. K. T. A. H. V. J. (. =. ). 1. 0. *. O. I. E. R. U. 9. 3. 2. /. 4. g. Y. Ä. 5. 7. 8. * l. d l. t l
* Valmiit täytetyt ja sokeroidut lusikkaleivät voi pakastaa. Syytän tästä keskittymiskyvyttömyyttäni, sillä samaan aikaan vauva vaati sitterissä huomiota, yritin itse syödä aamupalaa ja laitoin tytöille aamupalan pöydälle valmiiksi
Minä kokeilin täyttää lusikkaleivät mustikkamarmeladilla tällä kertaa ja oikein hyviä tuli. Ne voi pakastaa jo valmiiksi sokeroituna ja täytettyinä, tai täyttää ja sokeroida vasta pakastamisen jälkeen
Jätin nyt siis siirapin pois ja korvasin sen intiaanisokerilla. Vähensin samalla mausteiden määrää (niitä oli edellisessä reseptissäni omaan makuuni liikaa) sekä myös jauhojen määrää
Piparkakut ovat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tuttu joulunajan herkku. Mutta tiesitkö, että piparkakkujen juuret ulottuvat Egyptin faaraoiden ajalle saakka, ja että piparkakkujen erilaisia variaatioita löytyy ympäri maailmaa
Sulata kattilassa kookosrasva ja nosta syrjään. Lisää rasvan joukkoon riisimurot ja valkosuklaa. Peitä leivinpaperilla ja anna jähmettyä viileässä muutaman tunnin ajan
Parhaat piparkakut maistuvat ja tuoksuvat vahvasti joulumausteilta. Kanelilta, inkivääriltä, kardemummalta, neilikalta, pomeranssin kuorelta ja maustepippurilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.