Luukku 18: Luumuhillo
Suussasulavaa rakkautta
Suussasulavaa rakkautta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 dl)
  • 1 kg luumuja
  • 1 dl vettä
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 vaniljatanko Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Pilko kuutioiksi ja laita kattilaan. Lisää kattilaan vesi, sokeri, kanelitanko ja halkaistu vaniljatanko. Kiehuta seos ja keitä miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia välillä sekoittaen. Keittoaika riippuu paljon luumujen kypsyydestä. Hillo on valmis kun palat ovat pehmeitä, väri on tummentunut ja neste näyttää paksuuntuneen. Poista valmiista hillosta kaneli ja vaniljatangot. Purkita hillo kuumana lasipurkkeihin ja sulje kansi. Tai vaihtoehtoisesti pakasta hillo pidempää säilömistä varten.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.