E. d. e. l. i. s. ä. p. o. t. a. u. k. H. n. y. r. j. v. h. m. -. L. P. ,. ö. J. M. T. K. A. N. I. U. R. S. O. 1. 0. 5. g. /. V. (. 2. 4. c. ). 3. ". ) l. c m. d l
F. o. d. g. a. w. k. e. r. i. s. n. t. ä. y. v. m. p. l. j. H. u. ,. ö. h. Y. '. O. ). J. -. E. P. T. (. V. L. 3. 1. 5. 0. /. 2. K. S. M. N. c. R. 4. A. d l. t l
1. Poista luumuista kivet ja puolita ne. 2. Laita luumut kulhoon. Kuumenna vesi, sokeri ja vaniljatanko, keitä kunnes sokeri sulaa, raaputa vaniljatangosta siemenet liemeen ja laita tanko takaisin
Mausteinen luumu-inkivääri-chutney. Kuten edellisessä postauksessa taisin mainitakin, taloyhtiömme pihalla kasvaa luumupuu, joka tuotti tänä kesänä loistavan sadon
Sekoita pohjan ainekset keskenään Jaa taikina kahdeksi palaksi. Mutta taikinasta ei tullut kovin tasainen, kokeilka taikinaan lisätä munaseos pienet määrät kerrallaan
Yksinkertaisesti luumusta. Tämä hillo tehtiin keltaisista luumuista hyvin simppelillä ohjeella. Erilaisten kokeilujen jälkeen perhe tykkää eniten tästä, erittäin yksinkertaisesta versiosta
Ihanan rapea ja erittäin ravinteikas lehtikaali toimii tämän salaatin pohjana. Halusin tehdä salaatin, josta löytyy kunnolla rouheutta ja rakennetta, joten raaka-aineetkin saivat olla sopivan rapsakoita
Kuvasin ne 2 ohjetta kameralla jotta muistaisin ne. Kamala kuva mutta tämä on hyvää. Kun ystäväni sai Gould Farmissa asuneelta ystävältään Gold Farmin keittokirjan,jonka tekoon tuo ystäväkin oli osallistunut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.