1 ½ kg porsaanseläkettä. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. 2. Pistele lihaan reikiä ja täytä ne inkiväärillä. Mausta liha joka puolelta suolalla, pippurilla ja neilikalla
Luumuilla täytetty lihamureke. Lihamureke, niin arkipäiväinen mutta samaan aikaan niin retro-ruoka että sitä voi jo nykyään taas tarjoilla jopa vieraillekin, varsinkin jos valitsee sen lisukkeet oikein ja tarjoilee sen näyttävästi isolta vadilta
Ruskista porsaanseläke kokonaisena voissa joka puolelta. 600 g porsaanseläkettä. 1. Kurkkuraita. Halkaise kurkku pituussuuntaan ja kaavi pois siemenet teelusikan avulla
Paista porsaan sisäfileeseen kuumalla pannulla hyvä ruskea paistopinta. Sivele glaseerauskastiketta runsaasti fileen päälle ja paista 125-asteisessa uunissa, kunnes porsaanfileen sisälämpötila saavuttaa 58 astetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.