Liha muuttui broiskuksi, silava Parman kinkuksi ja valkopippuri mustaksi. Tähän on tultu. Salvia kun on tämän hetken suosikkiyrttini, lisäsin sitäkin nykykieliseen ohjeeseen
L. i. h. a. k. ä. r. y. l. e. t. s. n. p. -. j. u. m. d. ,. o. I. w. f. H. v. V. E. g. ö. R. C. c. N. P. K. A. T. Ä. J. M. 4. 0. 2. 1. 8. 6. 3. S. ½. (. ). t l. d l
Kun lihakääryleet täytetään poroleikkeleellä ja leipäjuustolla ja haudutetaan uunissa pitkään, saadaan ihanan mehevää ja niin suomalaista ruokaa kuin mikä
1. Leikkaa liha noin 100 g viipaleiksi. Nuiji lihaviipaleet oikein ohuiksi. Mausta pippurilla. 2. Pilko sienet, purjo ja valkosipuli, kuullota niitä hetki pannussa
Nosta lihakääryleet pataan, sirottele päälle jauhoa. Siivilöi kastike takaisin pataan, nosta lihakääryleet takaisin, lisää herkkusienet ja kiehauta vielä ennen tarjoilua
Pappilan kasvis- ja kaalikääryleet. Keuruun Vanha pappila on lounas-, ravintola- ja catering -alan palveluja tarjoava yritys Keuruulla, joka sijoittuu nimensä mukaisesti yli 200 vuotta vanhaan pappilarakennukseen
Kermainen herkkusieni-poronkäristys on niin suomalaista ja niin hyvää. Palattuamme ulkomaanmatkalta, halusin juhlistaa kotiinpaluuta suomalaisilla mauilla
Siispä tänään oli vuorossa eiliselle suunnitellut lihakääryleet. Mehevät lihakääryleet(4ann. Pian vanhaksi menevä kermaviilipurkki pakotti mut taas leipomaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.