Jostakin syystä lihapadat ja -kastikkeet eivät koskaan ole olleet minun juttuni, paitsi stroganov – ja varsinkin se annos, jonka nautin reilut kymmenen vuotta sitten Pietarissa
Olikohan se Hans Välimäki, joka on sanonut, että lähes kaikkien ohjeiden liivatemäärät voi huoletta puolittaa, jokin totuusperä hänen puheissaan kyllä on
Olikin karmiva yllätys huomata, ettei lempifocacciaohjettani ollutkaan täällä blogissa. Italialainen, ihanan pehmeä ja rasvainen, focaccialeipä sopii mainiosti kaveriksi useille italialaisille ruoille
Leivoin kaksi arabialaista maustekakkua. En ollutkaan koskaan vielä tehnyt arabialaista, ajatelkaa. Kääntele joukkoon vuorotellen kuivia aineita (siivilän läpi) ja kermaa
Ohjeessa esiteltiin Kultarannan pumpulikakkua, joka oli tehty kokonaan perunajauhoista. Tällä kertaa kakku pysyi vuoassa, vaikka ei erityisen kaunis ollutkaan
Olisin tehnyt Omenamintun rapean kuorrutuksen, mutta eipäollutkaankaapeissa enää aineksia. Tällainen piirakkavuoka minulla on aina ollut, mutta ei juuri nyt moneen vuoteen
Ihanan syksyinen ja pehmeä keittoveimiltei kielen mennessään ja haikeus iski, kun huomasin että kattilasta näkyikin jo pohja, eikäkeittoaollutkaan ahmimisen jälkeen juuri mitään jäljellä
Muistattehan vielä, kun kerroin, että BestBites on juuri Suomeen lanseerattu mysteerilaatikkopalvelu, joka toimittaa kotiovellesi kerran kuussan laatikollisen terveellisiä, hyvin säilyviä ja pääasiassa eläinproteiinittomiatuotteita
Piirakkaa eiollutkaan tullut tehtyä aikoihin. Ei huono vaihtoehto sekään. Perusohje 150 g margariinia tai voita ja 4 dl erilaisia jauhoja tai leseitä + vähän vettä ja suolaa on hyväksi havaittu ja muunneltavissa oman kaapin sisältöön sopivaksi. 0,5 dl kauraleseitä. 0,5 dl kauraleseitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.