Törmäsin ruokablogeja selaillessani mielenkiintoiseen gluteenittomaan leipäreseptiin, joka oli kerännyt niin paljon ylistystä ja kiitosta, että olihan sitä pakko itsekin kokeilla
Maailmanparasta jääkahvia. Reseptit, Ruokavalio, toukokuu 2018, Yleinen. 19. 5. 2018. 1. Huomenta. Oon ihan poikki, mutta onnellinen sillä olin just lyhyellä lomalla Milanossa äidin kanssa
Tein elämäni ensimmäisen kattilaleivän. Ja se on täydellinen. ). Kuten siis eilen kirjoitin, tein illalla leipätaikinan ja jätin sen kohoamaan reiluksi 12 tunniksi
Tein taas yhden gluteenittoman leipäversion. Vaikka kohotus ei kovin kehuttavasti onnistunut, niin hyviä olivat ja leipiin tuli kiva hiivaleipämainen maku
Välimeren herkkua Tässä ruoka josta olen lukenut jo monta vuotta sitten, ohjelmankin olen aiheesta katsonut ennenkuin olin edes mitenkään sapuskasta kiinnostunut
Pataleipä oli reilu vuosi sitten aikamoinen villitys. Villiinnyin siitä itsekin melkoisesti ja myönnän, että villiinnyn edelleen, kun muistan tätä leipää leipoa leipoa
Härkäpavusta voi nauttia joko tuoreen vihreänä tai tuuleentuneena. Kuva. TS/Jonny Holmén. Teknologian tutkimuskeskus VTT on kehittänyt härkäpavusta elintarvikkeita gluteenitonta ruokavaliota noudattaville
Maailman helpoin leipä. Eli maailman helpoimman leivän nimellä eri ruokayhteisöissä, lehdissä ja blogeissa liikkunut leipä on nyt vihdoin leivottu myös Cebicin keittiössä
Rakastan leipää. Rakastan leipää patongista focacciaan ja bruschettasta grahampaahtikseen. Lähestulkoon millainen leipä tahansa kelpaa, mutta näin suomalaisena on pakko myöntää ruisleivän olevan lähinnä sydäntä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.