Jos ei muuta, niin on tämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt. Itse jätin kuorrutteesta limen pois, mielestäni se ei porkkanakakkuun kuulu
Surffailin netistä monia eri "maailman parhaiksi" kuvailtuja porkkanakakkuohjeita, ja lopulta päädyin tekemään oman versioni, jossa yhdistelin elementtejä vegaanista ja perinteisestä ohjeesta, niin että lopputulos on melko terveellinen, vähä-sokerinen, gluteeniton ja - ah niin ihana -porkkanakakku
Porkkanakakku, vähemmän epäterveellinen vaihtoehto. Munanvalkuainen 159g (4 munan). Makeutusaine Erytritolia tai karppisokeri jota saa S-marketista tai luontaistuotekaupasta
v. a. i. e. k. ö. s. j. u. r. n. ä. l. o. t. b. g. m. p. -. y. ). E. h. ,. M. J. S. D. N. d. (. A. K. 4. 5. 3. f. 2. 1. 0. 7. P. +. O. T. /. V. Ä. L. 6. c. Y. I. U. F. d l. t l. c m
Kunnianhimoisesti kirjoitin Googlen hakukenttään maailman paras porkkanakakku. Pienen tutkimuksen jälkeen päädyin siihen tulokseen, että potentiaalisin ehdokas maailman parhaaksi porkkanakakuksi on Leila Lindholmin Pala kakkua -kirjan versio
Ohje on ilmestynyt Maku -lehdessä Tiinan mehevä porkkanakakku nimellä. Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa
Täten julistan tämän kinkkuvoileipäkakun maailman parhaaksi voileipäkakuksi. Tämä on tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta voi pojat tämä on hyvää, myös kaikkien sitä maistaneiden mielestä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.