Macarons
Kakkuviikarin vispailuja!
Kakkuviikarin vispailuja!
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 250 g sokeria
  • 80 g vettä
  • 95 g kananmunan valkuaista
  • 250 g mantelijauhetta
  • 250 g tomusokeria
  • 80 g kananmunan valkuaista
  • 175 g maustamatonta
  • 100 g paistonkestävää vadelmamarmeladia
  • 80 g sulatettua valkosuklaata
  • 4. Kun marenkivaahto on jäähtynyt, yhdistä massat ensin varovasti. Sitten kärsii sekoittaa jo paremmin. Sekoita, kunnes massa alkaa selkeästi löystymään. Pudota sitten pisara taikinaa pellille
  • 10-13 minuuttia 140 asteessa
  • 15 min. ennen tarjoilua.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.