MACARONS
Matildanna's
Matildanna's
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kpl valkuaisia
  • 2 rkl hienoa sokeria
  • 70 g mantelijauhoa
  • 140 g tomusokeria
  • 1 dl vispikermaan. 4riviä suklaata ♥Tää mun käyttämäni täyte synty oikeestaan ihan vaan vahingossa, just siks se onki maailman yksinkertasin. Vispikermaa ja mieleistä suklaata lätkitään vaan sekasin! Hahha, okei selitän vähän paremmin.♥Ruohi mieleisesi suklaa pieneksi, laita leivontakulhoon. Kuumenna vispikerma kiehuvaks. Kaada kuuma vispikerma suklaan päälle, sekoita niin kauan kunnes suklaa on sulanut täydellisesti kerman sekaan - ja saat tasaista suklaakermaa.♥Laita suklaakermakulho kylmään. Jos sulla on kiire, tai oot mun tapaan vaan malttamaton, laita kulho pakkeseen noin kymmeneks minuutiks. Sekoita kerran jäähtymisen aikana.♥Vatkaa sähkövatkaimella jäähtynyttä suklaakermaa niin kauan, että väri vaalenee huomattavasti ja saat ns. paksua suklaakermavaahtoa - moussea siis! Laita kylmään.♥Asettele jäähtyneet macaronien puolikkaa leikkuulaudalla, pareitten. Pareille tarkoitan sitä, että valitse samankokoiset pareiksi. Pikkuinen pikkuisen kera, isompi isomman pariksi.♥Ja sitten viimenen ja hauskin osuus - täytä macaronit! Vähän niinkun voitelisit moussea macaronin puolikkaalle. V a l m i s t a! Sitten vaan syömään!Säilytä macaronit jääkaapissa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.