Täytetyt kanarullat pekonikääreellä ovat kaiketi jonkinlainen klassikko. Klassikko tai ei, mutta tulipa nyt ensimmäistä kertaa väännettyä näitä maistuvia nyyttejä Paleokeittiössä
Mokkapalakakku nougatkermalla pojan synttäreille. Tein heinäkuun lopulla veljenpojan synttäreille nopeassa aikataulussa pikaisen mokkapalakakun samaan tyyliin kuin tyttömme 7-vuotispäivillekin
Kaikilla meillä on prioriteetteja. Talon syttyessä palamaan yksi pelastaa ensin lapsensa, toinen tarttuu valokuva-albumiin ja lemmikkiin ja juoksee ulos, kolmas valitsee ensitöikseen jonkun kivan puseron, kampaa hiuksensa ja laittaa vähän meikkiä, jotta näyttää hyvältä palomiehiä varten
Tässä on nyt lähestulkoon päivittäin tullut vastaan jonkinlainen meriiteiltään puutteellinen mielipidekirjoitus, jossa Pokémon Go on tunnistettu syypääksi kaikkeen todelliseen ja kuviteltuun pahaan
Kun muut keskittyivät joulukuun porkkalahuumassa kypsentämään porkkanoita suolakuoressa ja juoksemaan savuaromin perässä, niin itse keskityin olemaan askeleen edellä
Mustikkakukko – Oletko koskaan maistanut. Reseptit, Ruoka. 9. 8. 2017. 0. Kuopiossa viikonloppua viettäessäni sain huomata miten paljon enemmän metsässä oli kypsiä mustikoita kuin esimerkiksi mökillämme, joka sijaitsee Tampereen lähistöllä
Tomaatti-pestopiirakka on mukavan kevyt mutta silti ruokaisa suolainen piirakka. Vähillä laadukkailla raaka-aineilla tulee usein parasta, joten pesto, tomaatti, mozzarella ja kaprikset takaavat yhdessä maistuvan lopputuloksen
Täkäläisellä tunnetulla kokilla on ihan mahtavan hyvä kulinaarinen matkaohjelma,jossa hän erään yhtä tunnetun laulajan kanssa kiertää eri maita ja tutustuttaa katsojat paikalliseen ruokakulttuuriin
Jaa että miksikö tälläinen kakku. No tietenkin siksi, että lauantaina oli taas World Whisky Day, Kansainvälinen Viskipäivä (eli Viski-koiran nimpparipäivä)
”Mitä kuuluu Marja-Leena, I`m sorry…” En ole Marja-Leena, mutta Paleokeittiö on nyt ollut emännän elämässä niin paitsiossa, että tekee mieli lausua nuo Leevi & The Leavingsin klassikkobiisin sanat ihan itselleen
DanSukkerin sivuilta löysin tällaisen ihan perus maustekakun reseptin. Toteutuksen vein niin samalle tasolle, että tein kakun jopa samanlaiseen vuokaan kuin DanSukkerin kuvassa
Here we go again. Aasia on palannut emännän lautaselle, vaikka vasta jokunen viikko sitten uhkasin hylätä hetkeksi nämä hieman mausteisemmat maut ja keskittyä kevään raikkaisiin kokkauksiin
Jaskan jambalaya. Kohderyhmä hemmotteli minua äitienpäivänä herkkupäivällisellä. Maustehieruinnostukseni vaikutti tähänkin, ja kun kerran sain toivoa, pyysin häntä valmistamaan jambalayaa
Kulhoruoassa on jotain ihanan lämpöistä ja lohduttavaa. Sen kuin vaan kääriytyy kulho kainalossa vällyjen alle herkuttelemaan sen monenmoisella sisällöllä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.